Ето защо ви е нужна фирма за преместване

Ето защо ви е нужна фирма за преместване

ноември 30, 2021 0 By achopor

Преместването – досадна необходимост, която е просто част от вечно променящият се живот – без значение дали сте фирма с офис или се местите в нова квартира – професионалната помощ е винаги важна. Това важи с особено сила, когато става дума за много вещи, които са обемисти, тежки и неудобни за носене – трябва ви транспорт? Няма проблем – SofHamali.com са на среща.

Спестете си болки в кръста и ударени стени – използвайте професионалистите

Понякога е трудно да се прецени конкретен ъгъл, особено ако става дума за местене в малък коридор – тогава и стават щетите, които или трябва да заплатите или да поправите сами. За това и е добра идеята да се доверите на професионалисти, които са свикнали дори с по-лоши условия и са видели и преместили какво ли не.

Ако цените вашите вещи и искате те да стигнат до ново помещение без щети по тях тогава ще използвате професионалисти като SofHamali.com, които знаят как да навигират дори най-тесните коридори. Освен това те ще се погрижат за безопасността на вашите мебели по време на транспортиране и пренасяне в новото помещение.

Фирма за преместване

Как се опаковат правилно мебели

Всеки остър ръб трябва да се обезопаси, от една страна, за да се защити самият той, от друга страна да се защитят стените. Това може да се случи чрез използването на специални одеала за премества, с които се обръщат мебели като шкафове, гардероби, плотове, кухненски мебели, дивани и прочее.

За електроника се използва анти-статично фолио, което предпазва всички компоненти от натрупване на статично електричество, което може да бъде особено опасно за чувствителна електроника като компютърни компоненти или медицинска техника. Чупливи или скъпоценни предмети като картини, вази, скулптури и други се пренасят във специални сандъци с подплата, за да се минимизира вероятността от щети поради вибрации.

Транспорт и пренася

Обезателно едно от най-големите предимства на професионална фирма за пренася в София, е че имат транспорт, на които можете да разчитате. Вместо да правите по 20 курса на ден с лека кола, възползвайте се от професионален товарен ван, които може да побере всички ваши вещи наведнъж.

Освен транспорта, факта, че някой друг ти помага да носиш нагоре и надолу по стълбите изцяло променя играта. И понеже това е тежък труд, много от любимите ти хора изведнъж си намират ангажимент – не че не те обичат, просто е гадно да местиш неща.

За това факта, че има кой да ти помогне, знае как да опакова безопасно, знае как да носи, за да не го нарани и знае как да обезопаси товара в колата, за това си заслужава да наемеш най-добрите хамали в София – SofHamali.com.