Лубриканти – всеки ги харесва

Лубриканти – всеки ги харесва

април 26, 2023 0 By achopor

Лубриканти – всеки ги харесва, независимо от предпочитанията. Ако искате да купите на интимния си партньор нещо, с което по някакъв начин да разнообразите и подобрите качествено своя сексуален живот, можете да опитате с лубрикант (в секс магазините се предлага огромно разнообразие, вижте например в Sexo.bg).

Действително, когато се заговори за секс, хората доста често имат сериозни разминавания по между си за това какво им харесва и какво – не. Но без значение от техните предпочитания, в едно нещо обикновено всички са единодушни – колкото по-влажно, толкова по-добре.

Добрите лубриканти са гаранция за по-добър секс

Без значение какво харесвате между завивките и какво – не, обикновено добрата смазка е гаранция за по-приятно преживяване и за двамата партньори. Следвайки тази логика, можете да получите и да дадете много повече удоволствие на своята половинка.

Много жени по различни причини страдат от сухота. Сред основните виновници са следните:

  • Стрес в ежедневието;
  • Преумора и липса на почивка;
  • Недостатъчна любовна игра преди акта;
  • Менопауза;
  • Генетични особености и много други.

Добрата лубрикация помага не само на дамите, но и на господата, тъй като им дава възможност да по-приятно интимния контакт. Освен това, лубрикантът им позволява да доставят повече удоволствие – нещо, което всеки мъж желае.

Напълно са безвредни

Лубрикантите са характерни с това, че са напълно безопасни за прилагане. Продуктите са тествани и са доказали своята безвредност. Всъщност, сексът, при който се използва лубрикант, ще намали риска от притриване, което не бива да се подценява.

Повечето лубриканти са също така и лесни за отмиване, особено продуктите на водна основа. Те не оставят петна по дрехите или по чаршафите, което позволява да ги използвате спокойно и без притеснения.

Какви лубриканти да използваме за анален секс

За анален секс са подходящи всички лубриканти, които могат да се използват и за вагинален секс, но има някои особености, които е добре да се имат предвид за да се достигне максимално удоволствие.

При аналния секс е добре да предпочетете лубрикант на силиконова основа, тъй като този тип продукти предлагат по-добра и по-продължителна лубрикация.

Обикновено, кожата в аналната зона е по-малко податлива на разтягане и е по-чувствителна. Добрият подбор на лубрикант може да бъде гаранция за по-голямо удоволствие, а рискът от болка и дискомфорт ще бъде минимизиран.