Какви мастурбатори са най-добри за мъж и как се поддържат

Какви мастурбатори са най-добри за мъж и как се поддържат

март 17, 2023 0 By achopor

Мастурбатори тип фенерче е най-добрата секс играчка за представителите на силния пол. Предлага се в различни разновидности, а нещо подходящо може да се открие в почти всеки добър секс шоп (вижте в Sexo.bg).

Какви мастурбатори се предлагат от този вид

В търговската мрежа се предлагат различни видове мастурбатори, но всички те могат да се поделят на два основни типа – автоматични и ръчни. Всеки от тях си има своите предимства, като изборът опира до личните предпочитания.

Предимството на ръчните мастурбатори

При ръчният тип мастурбатор преимуществото е в това, че мъжът само може да определя темпото на движение и начина, по който може най-добре да си достави удоволствие.

Те са по-лесни за поддържане и за работата им не са необходими батерии, което е още един плюс. Те играят тази роля за бъдете, която се поема от дилдото при жените, а именно играчка за сексуални забавления без автоматика по нея.

Предимството на автоматичните мастурбатори

При автоматичния се използват батерии, които излъчват пулсации и вибрации. При някои модели те са в един режим, докато при някои други по-скъпи играчки могат да се поддържат няколко различни режима.

Автоматичните мастурбатори във всеки сексшоп са по-предпочитани от някои мъже, тъй като на практика предлагат усещания, които не могат да се получат при ръчен режим на работа.

Поддръжка на мастурбатора

Поддръжката на мастурбатора основно се касае до неговото старателно почистване. Ако не използвате приспособлението с кондом, тогава най-вероятно еякулирате вътре в самото “фенерче”, по-познато като флешлайт.

Ако не почиствате добре, мастурбаторът може да се превърне в източник на лоша миризма, а също така може да се появят бактерии или гъбички. На свой ред, те могат да се пренесат отново на пениса.

Ако това не се предотврати с почистване, бактериите могат да предизвикат бактериална инфекция на половата система и пикочния канал. Ето защо хигиената е критично важна.

Добрата новина е, че тя се поддържа много лесно. Достатъчно е да разглобите мастурбатора до съставните му части, след което да ги накиснете в легенче с топла вода и сапун. Оставете ги за малко така.

След това можете да измиете мастурбатора под топла течаща вода на чешмата. Не използвайте агресивни препарати, само антибактериален сапун. Разбира се, излишно е да казваме и това, че не бива да давате своя мастурбатор на друг човек.