Каква, според българина, трябва да е точната жена

Каква, според българина, трябва да е точната жена

февруари 28, 2023 Off By idea1

Е, минаха се не минаха различни теми и накрая пак опряхме до жената. Това е нещо, което пише история – българинът и жената са нещо, което е едновременно и забавно, и интересно, и малко тъжно, че понякога и трагично.

Разбира се, всичко е в рамките на шегата и ако има четящи дами, които лесно се засягат, ние молим за вашата прошка, защото последното нещо, което сме искали да направим, е това да ви обидим. Който иска, нека продължи да чете този интересен текст.

Българинът, както знаем, е интелектуално гуру по няколко теми – футбол, жени и политика. Тук някои биха добавили, че българинът разбира и от алкохол, но все пак да не натоварваме масовият сънародник и с това занимание, защото подобно действие от наша страна би означавало тотално да го претоварим.

Българинът е простоват човек и тук нямаме намерение да го обиждаме и да му казваме, че е простак, а по-скоро акцентираме върху характеристики, близки до първичността. Българинът е едно въплъщение и на дявола, и на ангела – в него в постоянна битка са и доброто, и злото и нито едната, нито другата страна може да вземе надмощие.

Българската душевност се крепи на един крехък баланс. Баланс, ама крехък – крехък, ама баланс.

Разбира ли българинът от жени

Тук злото казва, че всички жени са еднакви – да, освен майка ми, но не забравяйте, че и тя е жена. Хайде, драги сънародници, малко по-сериозно и внимателно с квалификациите към жените, че тия кюфтета, заради които са ви мазни пръстите в момента, кой ги направи.

Сега си измийте пръстите и прегърнете жена си, защото никой не разбира повече от жени във вашия дом от самата нея. Помни, българино, тя е избрала да те търпи, а не ти нея.

Кое в жената мрази българинът

Всеки българин търси жената, която прилича на майка му, ама ако прилича на майка ѝ става Трета световна война. Тогава добро и зло започват да се бунтуват, защото сърмите на тъщата са хубави, ама не е ли Пирова победа това да замениш свободата си заради едни сърми?

Срамота е, българино, да се продадеш за едни въглехидрати, ама да не забравяме, че Бъдни вечер и Коледа са на всяка година и ако не е жена ти да ти сготви сърмите и чушките, пак при мама ще тичаш с празните кутии и бурканите.

Заради ето такива интересни погледи над ситуациите, българинът не ни чете, защото някои неща просто не му изнасят и може би му идват малко в повече. Дами, надяваме се да не сме ви засегнали.