5 аксесоара за лед осветление, които трябва да имате

5 аксесоара за лед осветление, които трябва да имате

март 30, 2022 0 By achopor

Разнообразието от лед осветление на пазара може да бъде нов с две остриета, от една страна да даде възможност за креативно изразяване на идеи, от друга страна да затрудни бързия избор.

Заедно с това, друго предизвикателство пред купувачите на лед осветление, стои фактът, че има безброй много аксесоари.

Този текст ще се фокусира над петте най-желани и полезни аксесоара за лед осветление, за които със сигурност трябва да се замислите.

1. Канали за лед осветление

Каналите за лед осветление са основата, в която се полагат лед лентите без твърдо тяло. Този канал служи както за водач, така и за предпазване на отворената верига на осветлението, като предоставя защита от влага и прах.

В зависимост от широчината на самата лента, която се ползва, могат да се използват и различни по широчина аксесоари.

2. Лупи за LED осветление

Лупите за LED осветление са аксесоари, които се слагат във вече налични канали тяхната цел е да фокусират светлината под няколко различни ъгъла. Лупи можете да намерите на 2r-bg.com, като най-вече можете да намерите комплекти за различни разпръсквания на светлината.

Тяхната полза е, че реалистично придават интензитет на светлината без да се изисква самата лед лента или осветително тяло да бъде толкова ярко само по себе си.

лед осветление

3. Димъри

Димърите са модификатори на напрежението по стената към осветителното тяло. Те контролират интензитета на осветлението, като същевременно действат като ключове за изключване и включване.

Те са изключително полезни при домашно приложение, тъй като ви предоставят гъвкавост, която не можете да намерите на други места.

Реалистично тези димъри използват контролер на напрежението към осветителното тяло, но самото тяло трябва да бъде пригодено за ползване с димър (dimmer).

Някои видове лед осветление са специално направени за такива димъри, докато други видове не могат да понесат промяната в напрежението. Проверете преди да купувате осветление или димър.

4. RGBW светлини

RGBW светлините са видове осветителни тела, които могат да създават над 100 000 различни вида цветови комбинации. Те не служат за централно осветление, а по-скоро се ползват като вторично осветление за едно пространство.

С тях стаята ви може да бъде различен цвят всеки ден, за 10 години, без да ви свършат комбинациите от цветовете.

5. Дифузери на светлина

Дифузерите за светлината действат обратно на лупите, като те разпръскват светлината в различни посоки, омекотявайки нейния интезитет.

Това е особено полезно в спални помещения, тъй като реално имате възможност да намалите интезитета на светлината без да жертвате цвета или друг важен за вас аспект.