Устойчив на падане калъф за iPhone 11

Устойчив на падане калъф за iPhone 11

февруари 22, 2022 0 By admin

Калъфът за телефон е задължителен аксесоар за всеки, който притежава мобилно устройство. Съвременните смартфони от по-висок клас се изработват от много качествени и доста подсилени материали, но въпреки това, устройствата все още могат да се повредят при изтърване.

В зависимост от ъгълът на изтърване, височината и подовата настилка под вас, телефонът може и да се размине без драскотина, но е възможно и да претърпи повреди. А това е много неприятно, особено ако използвате някой от топ флагманите, каквито са  iPhone 11 или  iPhone 11 Pro Max.

Колко са здрави телефоните iPhone 11

Гърбът на корпуса и дисплеят на последните няколко поколения телефони iPhone, а именно моделите iPhone 11, iPhone 12 и  iPhone 13 Pro, са изработени от най-здравото и твърдо стъкло, което някога е използвано за направата на мобилен телефон.

Изпълнителния директор на компанията Apple, Тим Кук, с право се гордее с тази характеристика на тези смартфони от най-висок клас. Въпреки това, дори и най-твърдото стъкло все пак си остава стъклото, независимо колко превъзхожда конкуренцията.

Това означава, че ако постоянно изтървате смартфона си или пък ако го изтървете от високо върху твърда и грапава настилка, в крайна сметка съществува риск той да се счупи.

Не рискувайте и поставете предпазен калъф

Поради тази причина, определено е много добра идея да поставите предпазен калъф на мобилния си телефон, с което да го защитите допълнително от нараняване, като един тънък и прозрачен кейс няма да скрие красотата на устройството, но ще добави сериозна защита към корпуса на устройството.

Силиконът е доста подходящ, тъй като неговата природа е такава, че ще поеме удара, дори и ако е по-силен или от по-голяма височина.

Хубавото е, че калъфите не са скъпи, така че ако се повредят, те могат много лесно да се подменят, с което ще си спестите много грижи около мобилното устройство.

Ако пък сте от хората, които постоянно изпускат телефона си, можете да помислите и за нещо по-здраво и устойчиво, с което да защитите своя iPhone 11 от собствената си разсеяност. В края на краищата, не си заслужава да рискувате един толкова хубав телефон и да оставяте нещата на случайността.