3 съвета за това как да привлечете вниманието на жена

3 съвета за това как да привлечете вниманието на жена

април 10, 2023 Off By idea1

Не е лесна работа „да намериш свястно“ в днешно време и това не го казват само младежите между 20-25-годишна възраст. Понякога съвсем спокойно можем да говорим и за зрели, напълно адекватни мъже, които просто не могат да намерят жената на живота си до късна възраст.

Те, разбира се, също носят известна вина за това, което правят, но нека не прибързваме в това си заключение, защото не всяка жена е такава, за каквато я мислим и в положителен, но и в отрицателен аспект.

В днешния текст, писан от мъже, сме се опитали да ви изкараме няколко типично мъжки съвета, които се надяваме да ви помогнат в търсенето на Онази една, която ще превземе сърцето, ума и живота ви, ще ви накара да се чувствате смислени и достатъчни – нека да започваме.

1. Първо я опознайте, преди да я съдите

Ако една жена ви направи впечатление на лесна такава, то не бързайте да я съдите. Някои жени са силно привързани към идеята, че ако имат природни дадености, то защо да ги крият.

Снимките никога не са били адекватно доказателство, че една жена е напълно изгубена кауза в аспект създаване на дом и семейство. Тя може да е перфектна готвачка, да е невероятна домакиня, но просто някои от публикуваните ѝ снимки да са малко по-разкрепостени.

Това, драги мачовци, не бива да ви спира да поддържате контакт с нея, защото всеки си има трески за дялане. Ако видите нещо в нея, което да си заслужава – действайте.

2. След нея се стремете да опознаете семейството ѝ

Семейството е най-голямото огледало на едно момиче. Ако родителите ѝ са разделени или не се интересуват кой знае колко от нея, може би си имате работа с неподходяща дама.

Е, въпреки всичко си заслужава да опитате – опознайте семейството на избраната до такава степен, в която да можете да се отпуснете пред нея – действайте, времето е пред вас, младежи!

3. Никога не прекалявайте със своеволията

Мъжете, каквото и да си говорим, сме свикнали на хаос стига той да си е нашия си хаос. Е, да, но не всяко момиче е способно да търпи разпиляното ви отношение към всичко.

Бъдете си готини млади мъже, имайте мечти и работете по осъществяването им – жените харесват това. Всички останали митове за грубия мачо са само измислици на онези, които не знаят много, много как да се държат с една достойна и свястна жена.

Бъдете горди от това, което сте и Правилната ще ви оцени.