Домът – как да постигнем невероятен уют

Домът – как да постигнем невероятен уют

януари 18, 2023 Off By idea1

Ако все чувате от ваши приятели реплики от рода: „Хайде бе, почисти го малко този апартамент?“ или „Абе, да те попитам, ти кога ще го оправиш това нещо в банята?“ по адрес на жилището ви, то тогава имате проблем. Вие сте дали една много сериозна заявка за най-мързелив човек в квартала.

Ако сте немарливи и ви мързи да гледате, то тогава това едва ли ще ви е проблем, но ако сте решили да бъдете стойностни хора и държите останалите от обкръжението ви да знаят това, то тогава вие сте в беда. Благодарение, обаче на този текст, вече ще можете ясно да се отделите от тази група.

Всичко е въпрос на желание, разбира се и не бива да се отчайвате ако нещата не се получават още от началото – всичко отнема време. Хубаво е да си създадете ясни и точни навици, за да може всеки един аспект от вашето всекидневие да е изряден и да има време за всичко.

Ако сутрин ставате и първата ви работа е да се пресегнете към кафето и използвате кафе машината, то тогава най-вероятно там ще е най-замърсеното място в дома ви. Защо една сутрин не промените парадигмата и не решите да поизчистите около машината си за кафе?

Помнете, че на следващата сутрин там ще ви е още по-приятно!

Какво символизира домът ви

Домът е буквално най-важното огледало на човека, който живее там и то трябва да бъде чисто, за да може и другите да видят същите характеристики и на стопанина на дома. В противен случай колкото и стилно да се обличате, колкото и да сте уверени в себе си, то вие никога няма да можете да се увенчаете с характеристики, различни от „немарлив“.

Едно от важните неща, също така, е домът ви да излъчва подредба, а не абсолютен хаос. Помнете, че Космосът е невероятно точно създадена система.

Колкото и да изглежда тотален хаос, там има ред и всичко върви по конец. Превърнете дома си в аналогия на Космоса.

За какви проблеми може да сигнализира той

Домът е може би едно от онези неща, които правят човека и щастлив, и нещастен – да, жилището ви може и двете. Именно заради това не е никак лошо да влагате и време, и определени средства, за да се чувствате спокойни и уверени в мястото, на което живеете.

Все пак, няма нищо по-хубаво, когато посрещнете гости в дома си, той да блести и да е адекватно подреден. Във всекидневието също е хубаво, когато тези думи важат с пълна сила, за да може вие също да сте подредени в ангажиментите си извън него.