Професионално бизнес облекло

Професионално бизнес облекло

декември 15, 2016 0 By admin

В тази публикация ще ви запознаем с универсалните мъжки дрехи и аксесоари, които формират професионалното бизнес облекло.

  1. Консервативният бизнес костюм. Заложете на тъмни делови костюми в плътни цветове, като тъмно сиво, тъмно син, тъмно кафяв, черен или въглен. Обикновени или раиран костюм с модерно докосване създават класическото бизнес облекло
  2. Официалната риза. Памучните ризи най-добре допълват бизнес облеклото. Изберете ризи с дълъг ръкав, с копчета на ъглите на яката. Двуцветните ризи не са строго недопустими, но винаги можете да изберете риза в по-наситен цвят. Обикновено белите и бледо сините ризи са най-подходящи за офиса. Смелите цветове и по-модерните модели не са за предпочитане, тъй като те са домейн на небрежното бизнес облекло.

3.Вратовръзката е добре да бъде със средна широчина. Избягвайте носенето на прекалено              широки или тесни вратовръзки. Не се препоръчват нестандартни или смели модели и                цветове. Играйте на сигурно и избирайте вратовръзки с изчистен дизайн, като бледи и                тънки ивици или монохромен класически цвят. Контрастен цвят вратовръзка също                      може да изглежда страхотно на бизнес корпоративния костюм.

  1. Класически кожен колан.

    Катарамата е добре да бъде средно голяма и изчистена. Добре би било да заложите на колан, който изглежда приличен и класен, който да бъде от естествена кожа с лъскав или матов завършен вид.. Коланът е добре да бъде сдвоен по цвят и текстура с обувките ви. трябва по същество съвпада обувките си. Също така, проверете за трезва катарама от среден размер. Внимайвайте за големината на колана, защото, ако ви е твърда голям, например, единият край ще виси свободно!

  2. Официални кожени обувки. Те е добре да бъдат със затворени пръсти. Може да изберете стилни обувки, изработени от естествена кожа, в цвят, който ад подхожда на панталоните. Не избирайте облувки на дупки, с ципове, катарами и пр. Официални обувки с тъмни връзки, които се поддържат чисти и полирани са най-добрия избор.
  3. Дълги до глезена подходящи чорапи. Чорапи е добре ад бъдат достатъчно високаи, за да са подходящи за бизнес професионалното облекло. Те е добре да се избират внимателно като цвета им е добре да съвпада с този на панталоните, а не на обувките! Най-добре е да се провери в добре осветена стая дали те пасват перфектно на панталоните, с които ще бъдат носени.

Не е необходимо да носите допълнителни аксасоари, освен класен часовник и сватбена халка към вашите бизнес мъжки дрехи. Винаги поддържайте къса класическа прическа и бъдете гладко избръснат. Допустимо е носенето на портфейл и куфарче за документи, както подобава по етикет. Подбирайте писалките си от автентични марки. Обръщайте внимание на всеки малък предмет и се уверявайте, че подхожда уместно на бизнес професионалното ви облекло.