Сугестопедични курсове в София – научете английски лесно

Сугестопедични курсове в София – научете английски лесно

октомври 8, 2020 0 By admin

Няма как да не сте искали да успявате да постигате целите си лесно и без да полагате особено големи усилия. Това важи с пълна сила за изучаването на чужди езици. Всичко, което е извън майчиния език, може да се окаже предизвикателство поради редица причини, които могат дори да ви откажат.

Ще ви разкажем за сугестопедичните курсове, от които може да се възползвате в София, за да научите примерно английски език и то по един пълноценен начин. Това включва не само да можете да четете и разбирате. Владеенето на чужд език включва най-вече свободата да се изразявате по време на разговорите си в цялата пъстрота на чувствата и мислите ви.

Защо да изберете сугестопедични курсове

Започнахме с лекотата, с която може да научите всичко, благодарение на този метод. Не казваме, че нещата стават с магическа пръчицa – ще трябва да положите усилия, но те ще са от коренно различно естество.

Сугестопедичните курсове могат да се опишат по много начини. Това, което ние ще ви кажем е благодарение на собствения ни опит от изучаването на английски език в един от сертифицираните сугестопедични центрове в София – Suggestopediaenglish.com.

Начинът на учене тук е под формата на игра, но за сметка на това е максимално ефективен. Това става когато сте спокойни и уверени, че сте на място, на което не само сте желани, но и компанията на учителя и останалите ученици ви е повече от приятна.

Сигурно сте чували за принципите на сугестопедията, които проф. Лозанов е поставил в основата на всичко. Те са любов, свобода, убеденост на преподавателя, че нещо необикновено се случва, многократно увеличен учебен материал, принцип на целостта, спазване на Златната пропорция и използване на класическото изкуство.

Звучи добре, нали? А най-хубавото е, че работи и то изцяло във ваша полза. Само си помислете колко много можете да постигнете, когато сте спокойни и няма пречки към възприемането на нова информация.

А как ви звучи да имате пълната свобода да изразявате себе си, без да се притеснявате от подигравки или оценки на хората, които често са склонни да критикуват. При сугестопедичните курсове, както казахме се преподава огромно количество нов материал, който мозъкът ви приема с лекота.

За кого са подходящи тези курсове

На практика за всички е доказала практиката. Историята на тази методология датира от началото на 70-те години на миналия век. Не е нужно да казваме, че за тези близо 50 години са правени редица изпитания за това какви резултати могат да се очакват.

Благодарение на всички задължителни компоненти на системата, курсовете, които се провеждат от сертифицирани учители са подходящи за всички. Децата имат нужда от игра и това е начинът, по който учат най-добре.

Това, което може да ви учуди е, че възрастните имат не по-малка нужда от неформално общуване и цялата свобода, която може да даде то. И ако не можете да си се представите да пеете в компанията на останалите членове на групата, ще ви кажем, че това става неусетно и веднъж направили го ще стане нещо, което очаквате с нетърпение.

Надяваме сме не просто да сме ви били полезни, а да сме ви дали повод за размисъл, за да може да намерите мястото на което не просто да научите чужд език, но и това наистина да не ви коства нито прекомерно време, нито да ви остави изморени и без сили.