Явор Дончев засне нашата сватба и сме повече от доволни

Явор Дончев засне нашата сватба и сме повече от доволни

февруари 24, 2019 0 By avtorbgn

Организацията на сватбеното тържество ни отне почти година, но това едва ли е нещо необичайно за която и да е двойка, пристъпила към обвързване с брак. По-интересното е, че до последния момент цареше пълен хаос и е цяло чудо, че всичко мина гладко и безпроблемно. Може би единственият елемент от цялата организация, който организирахме съвсем навреме и за който не се притеснявахме до последно, беше сватбеният фотограф. Всъщност, уговорката с него беше сред първите неща, за които се погрижихме. Спряхме се на Явор Дончев, който ни беше препоръчан от едно приятелско семейство, съвсем наскоро сключило брак именно под надзора на неговия обектив. Те бяха изключително доволни от този сватбен фотограф и поради тази причина ние също бяхме напълно спокойни.

Изборът ни се оказа повече от добър. Явор Дончев засне сватбата ни по прекрасен начин, а продуктът на неговата работа са много на брой и висококачествени снимки, на които често се радваме. Всъщност, всеки път, когато ги разглеждаме, преживяваме отново спомените от този специален ден. Изображенията изглеждат живи и изпълнени с емоции. Фотографът е успял да улови всички важни детайли и ключови моменти от цялата сватба, така че всичко да остане запаметено във времето. Направи и много красиви албуми за нас, за нашите кумове и за някои от най-близките ни приятели.

Фотографирането на сватбата ни започна далеч преди официалната част – още от дома на все още бъдещия ми съпруг и цялата процесия към моето моминско убежище. Страшно интересно е да видим отстрани как ме купуват и измъкват от къщи „агентите“ от мъжката страна. Удивително изглеждат и кадрите в църквата. Тържественият момент, в който и двамата казваме „да“ и отпиваме първите си глътки от виното на любовта – със съпруга ми обожаваме да се връщаме към него отново и отново. С огромно удоволствие разглеждаме и стотиците снимки от празненството в ресторанта.

Изобщо, фотографът е успял майсторски да документира всичко случващо се по време на продължилия до зори сватбен купон. С неговите снимки сме сигурни, че няма как да забравим нито един момент или детайл от най-важния ден в живота ни. Можем смело да заявим, че Явор Дончев е отличен сватбен фотограф и сме изключително доволни от неговите услуги.