Шапката – един различен и модерен аксесоар

Шапката – един различен и модерен аксесоар

февруари 14, 2017 0 By admin

Шапките, освен , че ни предпазват от слънцето, тяхното предназначение не е само такова.

Те са един страхотен аксесоар, и то не само за дамите. За тези, които не се страхуват да бъдат различни и да се отличават от тълпата.

Сламените, плетените и шапките клоше, заемат едно от челните места в най – новите модни тенденции при шапките.  За да носят голяма част от дрехите си с шапка, дамите избират такава, в по – неутрален цвят, като черно, бяло или бежаво. А ако сте решили да експериментирате с различни цветове, ярко оранжевата или наситено червената шапка са един прекрасен избор.

Шапките с форма на цилиндър, станаха актуални още през есента на 2016 година.  Ретрото се появява тук, и ретро – шапките също стават прекрасен аксесоар към облеклото на всяка жена, в това число и шапките бомбета и шапката – клош.

Разбира се, когато избираме шапка трябва и да се съобразим дали тя подхожда и за сезона.

Вълнените шапки, освен че държат топло, те са подходящи за есенно – зимния сезон, както и плетените също,  докато сламените видове са по – подходящи за лятото.

Също така някои шапки са за дълги,  други за къси коси. Шапките с периферия ще стоят по – добре на дълги коси, докато на късите ще отива прилепналата шапка клош.

Шапките са вероятно най – спортният аксесоар в наши дни. Някои ги носят по необходимост, както казахме, когато е студено, за да ни предпазят от студа, а други се „фръцкат” с тях по светски събития.  Например в Англия , всяка сватба изисква шапка с перце.  А някои наричат шапките излишна глезотия и нищо на света не може да ги накара да се украсят с този аксесоар.

Така или иначе, дизайнерите предлагат голямо разнообразие от всякакав вид шапки, така че, интересуващите се от този аксесоар, имат голям избор. 

Времето на шапките не е отминало. Така че, избирайте подходящата за вас и бъдете различни и модерни.

Източник: e-obuvki.com