Тук е всичко, което трябва да знаете за обемните букви

Тук е всичко, което трябва да знаете за обемните букви

април 30, 2019 0 By admin

Ако търсите знаци, които определят и добавят стойност към вашата марка, обемните букви определено са правилният избор за вас. Известни със силното си въздействие върху аудиторията, тепомагат за създаване на положителен имидж на марката. С толкова много неща трябва да се играе: избор на цвят, стил на буквите, размер.Разберете ги, за да можете да ги използватеправилно.Триизмерните атрибути на обемните букви дават много конкретен вид на логото на вашиябранд. Буквите са изработени предимно от алуминий, но и всеки друг тежък метал също върши работа.Ето и видовете знаци с обемни букви:

  1. Обемни букви, осветени отпред.

Най-доброто за тези знаци е, че те остават осветени през целия ден, защото светлината осветява предната част на буквите и идва директно през тях.

  1. Обемни букви с ореол.

Ако сте голям фен на ефектите с ореол, тези букви са за вас. Посоката на светлината в тях е такава, че идва отзад и осветява стената, на която са монтирани.

  1. Обемни букви с открити лица.

В този случай посоката на светлината е доста сходна с тази на буквите, осветени отпред. Единствената разлика е, че акрилът е ясен и създава ефект на открито лице.

  1. Обемни букви с реверсивно и предно осветление.

Могат да се разглеждат като най-добрите обемни букви по отношение на осветлението. Техните атрибути са комбинация от тези на буквите, осветени отпред, и на тези с ореол.Сега, след като лесно можете да различите видовете, трябва да си зададете следните въпроси, преди да направите последната стъпка:

Каква видимост предлагат обемните букви?

Целият смисъл на знаците с обемни букви е, че искате да създадете видимост на бранда и това е жизненоважен въпрос.Размерът играе важна роля при определяне на видимостта. Уверете се, че размерът е достатъчно голям за хората, които го гледат от разстояние. Опитайте се все пак да не прекалявате с размера. Това е стъпка, на която фирмата, която ще изберете да изработи буквите, ще се включи със съвети въз основа на пропорциите, които отговарят на вашата сграда.

За какъв тип метал да изберете?

Както бе споменато по-горе, обемните букви са направени от различни видове метали. Един важен фактор, който трябва да се има предвид, е опитът на фирмата с метали при изработка на обемни букви. Тъй като има много работа, необходима за оразмеряването, моделирането, оформлението и оцветяването на обемните букви, уверете се, че сте видели достатъчно образци от фирмата за знаци.Едва след това вземете окончателно решението за материала, който ще работи най-добре за вас.Един от фаворитите сред различните метали за обемни буквие алуминият. Не само, че е достъпен и траен, но също така е много гъвкав. Така че различните компании за знациго използват, за да създават страхотни обемни букви.

Сега, когато имате достатъчно информация за знаците с обемни букви, е време да инвестирате в тях.Така ще подобрите цялостния облик на интериора и екстериора на фирмата си.