Тестер на парфюм – Kакво представлява това

Тестер на парфюм – Kакво представлява това

януари 20, 2022 0 By teo

Парфюмът е един от основните компоненти на имиджа.

Изключително важно е всеки да открие своя собствен аромат. Перфектно подбраната тоалетна вода може да направи чудеса: да подобри настроението и да създаде приятно впечатление на човек.

При избора на парфюми често можете да попаднете на малки бутилки с надпис „Тестер“, които са много по-евтини от пълната версия на ароматните композиции. Във всеки престижен магазин продавачите предлагат парфюми тестери, за да помогнат на клиентите да изберат парфюм за тях. Това ви позволява да усетите по-добре миризмата и да оцените пълнотата й.

Разлики между тестери и парфюми

Парфюмните проби се различават от парфюма по дизайн и обем на бутилката. Основната им задача е да рекламират продукта в магазините и търговските центрове. Всеки може да опита безплатно аромата, който харесва, без да купува пълната му верси. Сега знаете за какво служи тестерът. В големите магазини за парфюмерия можете да намерите незабележими бутилки, стоящи до елегантно проектирани бутилки с логото на известни марки. Съдържанието на тези флакони се предлага на клиентите за безплатна употреба.

Много хора предпочитат първоначално да закупят тестова версия на парфюмни композиции и едва по-късно, след като прочетат повече подробности и поносят аромата върху себе си, се решават да закупят голяма бутилка от парфюма.

Неизбежно възниква въпросът: каква е разликата между парфюмните тестери и парфюмите?

Дали те са равни по качество?

Артикулите, които не са направени за продажба, имат незабележима опаковка. Външният вид на тестерите е много опростен. Опаковката няма допълнителен целофан. Бутилките се доставят в обикновена светло сива картонена кутия, без допълнителни дизайнерски декорации. Те съдържат само името на продукта, номера на партидата и състава. Такива бутилки винаги имат надпис „тестер“ или „не се продават“. По този начин разликите не са чак толкова драматични и се отнасят само до външния вид, самият състав и аромат не се влияе по никакъв начин.