Подарък на бижута с и без повод

Подарък на бижута с и без повод

октомври 11, 2016 0 By admin

Все по-рядко подаряваме сувенири, бижута и други подаръци на близките си.

zakliuch статии

Според проучвания, повече от половината подарени неща не удовлетворяват получателите и подаръците биват захвърлени, тъй като са ненужни.

В голяма част от случаите, подаръците се считат за обидни, тъй като не са точно попадение.
Напоследък ни прави впечатление, че все по-често се подарява ваучер за даден магазин, като по този начин се избягва тревогата от неудовлетвореност.
Именно и това е начинът, който Ви препоръчваме и на Вас – вместо да купувате нещо, да подарявате ваучер за различни магазини. В случай, че сте решили да изненадате най-добрата си приятелка с нови дрешки, най-добре я заведете в магазин или и подарете ваучерът, а тя да си подбере най-доброто, дрехата, която най-добре ще и стои.

Ако говорим за бижута – там положението е подобно.

Размерите са важни, в случай, че сте решили да подарявате пръстени, колиета, гривни и други подобни.
Който и подход да изберете, важно е да правите жестове, тъй като те дават наслада и радост у получателите, хората, които са заслужили.
В случай, че имате затруднения с избор на подарък, както и не Ви се иска да купувате ваучер за подарък, то можете да изберете някой от следните варианти:

– Ръчно изработен пъзел с име на любимия – т.нар. name puzzle – дървени сувенири с букви. Оригинален подарък, много здрав, изгоден като цена и много добър вариант за всякакви хора, без значение от пол, възраст, предпочитания.
– Вариант 2 – луксозен ключодържател – здрав сувенир, който дълги години ще служи вярно и предано на получателят
– Сувенир за бюро – напоследък са много модерни сувенирите от фина заварка, направени ръчно. Например, ако получателят е фен на мотоциклетите, то можете да му подберете добър макет на мотоциклет.
– Вариант 4 – SKY DIVING – или скок от самолет, в случай, че Вашият човек си пада по адреналина, то това решение е перфектно.