Най-ефикасното устройство против хлебарки

Най-ефикасното устройство против хлебарки

декември 1, 2017 0 By admin

Хлебарките винаги са ми били враг номер едно още от студенските години. Продължавам да помня как се събуждах ужасен заради няколко броя тлъсти и огромни хлебарки, полазили по краката ми. По това време нямаше кой знае колко много и ефективни начини, за да се преборя с тези гадни буболечки и към третата година вече се примирих. Тебеширът, с който чертаех по ъглите, убиваше по-слабите от тях, но доста от другите продължаваха набезите си с пълна сила.

В днешно време е доста по-лесно да се преборим с хлебарките и, като се замисля, повече от четири години не съм виждал хлебарка в апартамента. Преди постоянно ги чувах и виждах през нощта в коридора и в банята. Бързо, обаче, им видях сметката с помощта на модерно и ефикасно устройство против хлебарки.

Само за по-малко от петдесет лева всеки може да се сдобие с модерен апарат, който служи за прогонване на хлебарки и всякакви други буболечки като мравки, стоножки, попови прасета и други гадинки. Аз си купих комбинирано електромагнитно и ултразвуково устройство против хлебарки, което работи безотказно вече толкова години.

Единият от компонентите на този апарат е ултразвукът. Той успява да излъчи такива звукови вълни, които влияят много зле единствено на хлебарките и другите подобни насекоми. Изобщо не достигат до слуха на хората, нито дори до този на кучетата, котките и другите домашни любимци. Това беше много важно за нашето семейство, тъй като пинчерът Чарли е любим на всички нас.

Страхотното действие на ултразвуковите вълни се допълва от електромагнитни сигнали, които превръщат апарата във възможно най-ефикасното устройство против хлебарки и вредители. Сигналите силно дразнят насекомите по земята и във въздуха и буквално ги принуждават да се махнат от помещението възможно най-бързо. Освен това, устройството излъчва специална LED светлина, която дори помага да се освети стаята.

Най-хубавата характеристика на апарата против хлебарки е, че действа сто процента автоматично. С едно подобно устройство спокойно може да се защити помещение от около 130-150 квадратни метра – предостатъчно за хола и кухнята у дома.