Как да изберем най-доброто палто с косъм за зимата?

Как да изберем най-доброто палто с косъм за зимата?

февруари 16, 2017 0 By admin

Зимната мода пристига със силните си възможности за стайлинг и дресинг.

 

Тази публикация има за цел да ви запознае с най-важните аспекти, на които е добре да обърнете внимание, когато сте решили да си купите ново палто.

  1. Проверете подплатата. Добрите палта имат пухкав мъх под кожата с косъм. Проверете дали този мъх на избраното от вас палто е бодлив или е гладък, мек и гъст. Кожата с добро качество разполага не само с гланцово покритие, но и с гъст и пухкав мъх под дългия косъм.
  2. Видът на кожата. Ако искате палто, с което да се чувствате наистина топло, заложете за вълча козина. Въпреки това, ако функцията на коженото палто е по-скоро стилистична, тогава е по-добре да изберете заек, чинчила или лисица.
  3. Вижте дали ви е удобно. Имайте предвид, че палто, което е няколко размера по-голямо, могат да ви направят да изглеждате наистина обемисти. Никога не купувайте кожено палто, което ви се струва твърде тежко, когато го пробвате. В края на краищата, това е вашето палто и вие трябва да се чувствате комфортно в него.

4 Вижте дали е ушито добре и дали кройката е стабилна. Кожата трябва да е мека с висока степен на еластичност.

 

  1. Шевовете. След като знаете, че имате високо качество кожа в ръцете си, проверете за това, дали вашето палто в идеалния случай трябва да има възможно най-малко шевове, колкото практически е възможно. Това е така, защото, колкото по-малък е броя на шевове, толкова по-малко вероятно е парчетата да падат.
  2. За какви поводи ще го обличате. Докато палтото до глезена е чудесен за вашите изяви по официални поводи, средно дългото палто е по-гъвкаво и може да се използва както за официално, така и за по-неформални събития.
  3. Цената съответства ли на качеството. Преди да направите покупка, уверете се, че сте разгледали достатъчно оферти на повече магазини, които се занимават с кожухарство.