Защо мъжете ни отказват секс?

Защо мъжете ни отказват секс?

ноември 6, 2018 0 By avtorbgn

Какви са причините мъжете до нас да ни отказват секс?

Случва ли ви се е да попаднете в задънена улица или, казано с други думи, дори и с най-еротичното бельо да нямате желания успех в леглото? Причините за този развой на романтичната вечер могат да са различни. Едни от най-често срещаните фактори за отказ от секс от мъжете са медицински, физиологически или дори психически проблеми. Напълно е възможно мъжът до вас сега да се намира не в най-добрия период от живота си и именно това да е причината за отказ от интимни отношения с вас. Ние трябва да го разбираме и просто да поговорим, като така да изясним първоизточника на проблемите. Именно откровеният разговор между двамата партньори ще даде сигурен резултат, като така ще успеете да оправите интимния си живот с човека до вас.

Разберете, какви са причините за отказ от секс, а не се сърдете

Медицинските заболявания също могат да са причина за този кризис в отношенията. Другият фактор може да е и приемането на различни лекарствени медикаменти, които да имат такъв ефект върху организма на мъжете. В отговор „добричките” жени до нас се превръщат в злояди същества, които само да ни упрекват, че имаме любовница, но не и да ни разберат за проблемите. Ние от своя страна също трябва да помислим как да се справим с проблема. Добре е да отбележим, че може и един от първоизточниците за липса на секс в отношенията да е това, че нямаме сили, но и скука във връзката. Днешните жени трябва да се научат да разпалват огъня в отношенията, а не само да се карат и да се оплакват от ситуацията.

Разбира се, че причината за липса на секс може и да е друга. Понякога факторът, който се явява първоизточник на проблема, са и самите жени до нас. Загубата на доверието или пък рутината в отношенията също могат да доведат до спиране на интимни отношения. Във всеки случай вие сте длъжни да задълбаете по-дълбоко темата и да разберете защо се получава така. Успех!